Risico Plan Erasmus

Erasmus Risico Plan

Het Risico Plan van Erasmus is een overlijdensrisicoverzekering waarvan u hoopt dat de uitkering nooit plaats vindt. Als door een overlijden een inkomen wegvalt, komen ook de woonlasten in gevaar. Met de uitkering van het erasmus Risico Plan, kunt u de woonlasten voor de nabestaanden blijvend verlagen.

De premie van het Erasmus Risico Plan is verrassend laag

Zekerheid heeft een prijs, natuurlijk. De premie is voor iedereen anders, maar meestal geen belemmering om voor deze extra zekerheid te kiezen. De gunstige premie verklaart ook de aantrekkelijkheid van het Erasmus Risico Plan. Veel mensen sluiten deze verzekering bij hun hypotheek.

Erasmus en Callas bieden samen al jaren zeer succesvol gelabelde overlijdensrisicoverzekeringen aan. Met zeer scherpe tarieven en uitstekende processen. Erasmus Leven is de verzekeraar en de Callas Group verzorgt snel en correct de acceptatie, polisafgifte en verdere verwerking.

Kenmerken Erasmus Risico Plan

Hoogte uitkering af te stemmen op eigen wensen en situatie
Scherpe, gelijkblijvende premie, dus geen verrassingen
Eenvoudige acceptatie

Daarbij kunnen wij deze overlijdensrisicoverzekering vanzelfsprekend zowel mét als zónder provisie aanbieden.

Erasmus Risico Plan voor wie, wanneer?

Het kiezen voor een overlijdensrisicoverzekering gaat bijna altijd gepaard met een belangrijk moment in uw leven: een huwelijk, een geboorte of de aankoop van een huis. De reden om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten is echter in alle gevallen dezelfde; ervoor zorgen dat na een overlijden de nabestaanden niet met onoverkomelijke financiële lasten achterblijven. Een verzekeringsproduct dat eigenlijk in elk huishouden thuis hoort en meestal geen al te grote aanslag op uw budget pleegt. Uw reden te besluiten een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten is persoonlijk, evenals wie er moet worden verzekerd, de hoogte van het te verzekeren bedrag en aan wie dat bedrag uiteindelijk moet worden uitgekeerd na een overlijden. Samen met uw adviseur stelt u zelf de voor u best passende verzekering samen.

Erasmus Risico Plan: één van de beste overlijdensrisicoverzekeringen in Nederland

Met Risico Plan van Erasmus Leven kiest u voor één van de beste overlijdensrisicoverzekeringen in Nederland; een uitgebreide dekking tegen een scherpe prijs. Erasmus Leven behoort tot de goedkoopste aanbieders in Nederland. En één van de best presterende.

Vraag een vrijblijvend premievergelijk levensverzekeringen van alle risicoverzekeringen, wij tonen ook de provisievrije premie's.