Nieuwe lagere premie Legal Lifestyle risicoverzekering

maandag, 8 april 2013

In vijf minuten tijd kan uw leven totaal veranderen. Wist u dat er elk jaar zo’n 10.000 mannen en vrouwen tussen de 20 en de 50 jaar overlijden?
Voor de nabestaanden heeft een overlijden ingrijpende gevolgen. Naast het verdriet krijgt u plotseling te maken met een andere financiële situatie. Misschien blijft u achter met een flinke (hypotheek)schuld. Door het overlijden van uw partner is de kans groot dat u opeens extra geld nodig heeft. Een overlijdensrisicoverzekering keert een bedrag uit aan de nabestaanden als de verzekerde komt te overlijden.

LEGAL & GENERAL LIFESTYLE OVERLIJDENSRISICOVERZEKERING

Een overlijdensrisicoverzekering met zeer gunstige premies. Met het nieuwe tarief bent u in veel gevallen goedkoper uit. Het voordeel kan flink oplopen.

Start Premievergelijk

De Legal & General Lifestyle overlijdensrisicoverzekering zorgt ervoor dat u geen financiële zorgen heeft als uw partner overlijdt. De overlijdensrisicoverzekering wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie en keert, bij overlijden, het verzekerde bedrag in een keer uit. En dat voor een klein bedrag per maand.

Nog lagere premie als u niet rookt

Als u niet rookt, krijgt u korting op de toch al scherpe premie.


« Terug naar nieuwsoverzicht