Moneyview enthousiast over TAF Personal ORV

dinsdag, 29 januari 2013

TAF heeft volgens MoneyView de beste orv van de markt. De Quantum Personal overlijdensrisicoverzekering krijgt als enige zowel op prijs als op flexibilieit de maximale score. Dit blijkt uit het 30e Special Item van MoneyView.

De markt voor overlijdensrisicoverzekeringen veranderde afgelopen december door de invoering van sekseneutrale tarieven ingrijpend.

Afhankelijk van de leeftijd gaan vrouwen gemiddeld tot 15 procent meer betalen, terwijl mannen tot bijna 20 procent minder kwijt zijn.

"Wat niet veranderde ten opzichte van het vorige Special Item van oktober 2011, is dat TAF met haar Quantum Personal overlijdensrisicoverzekering als enige in de markt de maximale score haalt van 5 sterren voor zowel de ProductRating Flexibiliteit als de ProductRating Prijs", aldus MoneyView.

De gemiddelde premie voor een overlijdensrisicoverzekering is verder gedaald. Waren de premies in 2011 gemiddeld nog 45 procent lager ten opzichte van 10 jaar geleden, inmiddels is dit verschil opgelopen tot 48 procent. Verder valt op dat de verschillen tussen de aanbieders onderling kleiner zijn geworden: bedroeg het verschil tussen de duurste en goedkoopste aanbieder vóór december 2012 nog tot 300 procent, inmiddels is dat verschil afgenomen tot 180 procent.

5-sterren producten ‘Prijs’ bij Gelijkblijvende risicoverzekeringen zijn er voor:

Callas/Erasmus Leven Risico Plan, DazureGewoonIdee Nabestaandenverzekering / Finvita Overlijdensrisicoverzekeringen, Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering en NHP/TAF (Personal) Overlijdensrisicoverzekering (Quantum).

5-sterren producten ‘Prijs’ bij Annuïtair dalende risicoverzekering zijn er voor:

Callas/Erasmus Leven Risico Plan, NHP/TAF (Personal) Overlijdensrisicoverzekering (ACE) en NHP/TAF (Personal) Overlijdensrisicoverzekering (Quantum).

En 5-sterren producten ‘Flexibiliteit’:

Dazure GoedIdee Nabestaandenverzekering, Generali Overlijdensrisicoverzekering en NHP/TAF (Personal) Overlijdensrisicoverzekering (Quantum).

Vraag een gratis en vrijblijvend premievergelijk van de laagste premies zonder provisie

* start gratis premievergelijk met en zonder provisie

(bron: Moneyview/VVP)

« Terug naar nieuwsoverzicht