TAF Leven al jaren goedkope ORV

maandag, 1 oktober 2012

Vanaf 2009 is de TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering (orv) een van de goedkoopste overlijdensrisicoverzekeringen voor niet-rokers in de Nederlandse markt. Hiermee is TAF winnaar van de prijzenslag die op dit moment op orv gebied gaande is. Klik hier voor een premievergelijk.

Hoe kan de overlijdensrisicoverzekering van TAF zo goedkoop zijn?
Dit komt door de nieuwe samenwerking met verzekeraar ACE Europe Life Limited die, naast Quantum Leben, als tweede risicodrager achter het product te vinden zal zijn. De samenwerking tussen TAF en beide verzekeraars is op basis van exclusiviteit.

TAF, Quantum en ACE: Dé ideale combinatie
Deze driewegs constructie staat voor extra flexibiliteit en de laagste premies. De overlijdensrisicoverzekering is exact hetzelfde bij TAF en NHP, of u nu voor ACE of voor Quantum kiest. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie zullen de premies per verzekeraar verschillen. Op deze manier kunt u altijd voor de goedkoopste optie kiezen. U bepaalt!

Daarnaast kunt u de goedkoopste overlijdensrisicoverzekering van TAF ook zonder provisie afsluiten

Via onze website kunt u de TAF orv afsluiten met 5% doorlopende korting of een maximale provisiekorting van 15% (netto) tegen eenmalige afsluitkosten van slechts € 175,-. De goedkoopste orv van TAF sluit u eenvoudig af.

Bovendien hanteert TAF, als een van de weinige aanbieders in de markt, geen "en bloc" clausule. Hierdoor zijn premies gedurende de gehele looptijd gegarandeerd!

Tips:
Premie berekenen TAF Risicoverzekering (orv)
TAF overlijdensrisicoverzekering (ORV) met premiekorting

« Terug naar nieuwsoverzicht