ORV Nationale Nederlanden verbeterd

dinsdag, 29 mei 2012

Nationale-Nederlanden introduceert vandaag een overlijdensrisicoverzekering (orv) die een uitstekende kwaliteit biedt tegen een scherpe prijs. Naast de verzekering heeft Nationale-Nederlanden ook het aanvraagproces sterk verbeterd en zo eenvoudig en snel mogelijk gemaakt.

Scherpe prijs en uitstekende kwaliteit

Voor de nieuwe ORV combineert Nationale-Nederlanden kwaliteit met een scherpe prijs.

Bij de introductie van de nieuwe overlijdensrisicoverzekering heeft de ORV het keurmerk van de vergelijkingssite Independer verkregen. Dit keurmerk garandeert een goed product met een uitstekende service. Vergelijkingssite Independer heeft de productkenmerken van de nieuwe Nationale-Nederlanden overlijdensrisicoverzekering gewaardeerd met een 8,2 (op een schaal van 10).

Snel een eenvoudig aanvraagtraject

De klant krijgt na invoer van de aanvraag door de bemiddelaar een e-mail met een link naar de elektronische gezondheidsverklaring. Het medische acceptatietraject regelt Nationale-Nederlanden rechtstreeks met de klant.

Geen keuringsgrens en snelle medische acceptatie

Er is geen keuringsgrens. De acceptatie is op basis van antwoorden op de elektronische gezondheidsverklaring die de klant zelf online instuurt. De antwoorden worden automatisch beoordeeld. Per e-mail wordt direct bevestigd of de verzekering is geaccepteerd of (nog) niet.

Daarnaast zijn er bij de nieuwe Nationale-Nederlanden overlijdensrisicoverzekering:

• Ongelijke kapitalen mogelijk bij gelijkblijvende dekking en is er
• Gratis ongevallendekking tijdens de verwerking van de aanvraag

Meer weten over de nieuwe overlijdensrisicoverzekeringen van NN?

Gebruik het contactformulier of vraag een gratis premievergelijk aan ons.

« Terug naar nieuwsoverzicht