Netto premie risicoverzekeringen vergelijken

donderdag, 15 maart 2012

Binnen de overlijdensrisico premievergelijking bieden wij u het complete overzicht van verzekeraars die een provisieloos product aanbieden. Dus met volledige inbouw van de provisie.

Deze netto overlijdensrisicoverzekeringen kennen een lagere premie dan de gebruikelijke provisievariant. U betaalt slechts een eenmalige vergoeding afhankelijk van de aanbieder.

U heeft zo de mogelijkheid om uw overlijdensrisicoverzekering tegen 0% provisie te vergelijken en af te sluiten. Aangezien nog niet alle verzekeraars de provisieloze premie ondersteunen, tonen wij enkel de aanbieder die dat wel doen. Samen met de reguliere provisie premievariant.

Wij bieden u tevens tijdelijk sterk verlaagde afsluitkosten bij provisieloze risicoverzekeringen!

Vrijwel elke provisievrije overlijdensrisicoverzekering kunt u nog tegen zeer lage eenmalige bemiddelingskosten afsluiten.

tijdelijke sterke prijsverlaging eenmalige afsluitkosten:

* € 175,00 eenmalige afsluitkosten voor vrijwel elke provisievrije overlijdensrisicoverzekeringen
* € 100,00 voor elke tweede provisievrije risicoverzekering op hetzelfde adres

start gratis premievergelijk met en zonder provisie

Alleen bij een netto premie (zonder provisie) berekenen wij eenmalige afsluitkosten wat u vrijwel altijd veel premievoordeel oplevert t.o.v. een bruto premie (met provisie). Bij een bruto premie betaalt u provisie in de premie en zijn er geen losse afsluitkosten.

Vergelijk de netto premies en bespaar eenvoudig veel op uw premie zonder provisie!

« Terug naar nieuwsoverzicht