Ervaringen met goedkoopste overlijdensrisicoverzekering

woensdag, 22 februari 2012

Sinds enige tijd vragen wij onze klanten via onze diverse websites en via mail hun ervaringen met ons te delen. Dit kan zijn bij het afsluiten van een hypotheek, risicoverzekering of een andere financieel product en in alle combinaties. De meeste klanten kiezen de dienstverlening zonder advies, sommigen met advies.

Op deze pagina staan meningen gepubliceerd van onze klanten. Op verzoek van de klanten worden hun naamsgegevens soms beperkt weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!

lees hieronder de diverse klantervaringen:

Martijn, 21 februari 2012 20:38 uur beoordeling: 8

Bedankt voor de duidelijke uitleg op de vragen die wij hadden bij het maken van de keuze voor een ORV. De reactie op vragen was spoedig.

R. van Arnhem, 16 februari 2012 21:44 uur beoordeling: 8

Duidelijk, snel en conform toezeggingen.

J. van der Leest, 15 februari 2012 22:33 uur beoordeling: 9

Mevrouw Meewis is vriendelijk, klantgericht en reageert snel en gericht op vragen en opmerkingen. Heel plezierig om als klant zo benaderd te worden.

Anoniem, 14 februari 2012 10:10 uur beoordeling: 8

Zeer prettig telefonisch contact gehad, verdere afhandeling van aanvraag polis snel en correct. Zullen TAF zeker aanraden

Peter Lochtenberg, 13 februari 2012 19:23 uur beoordeling: 9

Wij hebben een execution only hypotheek afgesloten en dit ging heel goed. Hele snelle reactie op de mails, duidelijke antwoorden, snel telefonischt contact. Niet steeds teruggebeld gaan worden. Voordat we in zee gingen met Remco vond ik al die positieve klantervaringen lichtelijk verdacht. Maar ik kan niet anders dan ook een positieve te sturen. De kosten zijn trouwens laag in vergelijking met de concurrent. (heb overigens geen advies traject gehad).

G.C. Mabelis, 13 februari 2012 10:14 uur beoordeling: 9

Uitstekende ervaring. Correcte en snelle afhandeling. Prima informatie.

M. Haken, 27 januari 2012 12:45 uur beoordeling: 8

Ik heb het contact met de FACN en in het bijzonder met mevrouw Meewis als erg prettig en ondersteunend ervaren.

Paul D., 16 januari 2012 11:44 uur beoordeling: 8

Goedendag, Mijn hypotheekbemiddelaar was/is Remco Grijm. Ik heb de communicatie met Remco als zeer prettig ervaren. Met name vanwege de zeer snelle en nuttige terugkoppeling, waardoor steeds snel gehandeld kon worden. De execution only variant waarbij wel per mail en telefoon vragen gesteld kunnen worden icm een gunstig tarief vind ik een prettig alternatief in vergelijking met de standaard hypotheekadviseur Ik wil jullie bedanken voor de prettige samenwerking en wens jullie veel succes voor de toekomst!

D. Boom, 16 januari 2012 10:34 uur beoordeling: 9

Bijzonder vriendelijke organisatie welke snel en effectief handelt. Denken goed mee in combinatie met de laagst mogelijke prijs. Klantgericht denken staat hoog in het vaandel.

Anoniem, 9 januari 2012 14:43, beoordeling: 9

"Remko heeft ons uitstekend geholpen met het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. Ondanks dat we precies wisten wat we wilden, doemden er steeds nieuwe vragen op in deze toch wat ingewikkelde materie met verstrekkende consequenties als je per ongeluk iets verkeerd aangeeft. Remko heeft ons er goed doorheen geloodst. Hij gaf steeds heel snel, kundig, bijzonder helder en prettig antwoord op al onze vragen en voegde hier en daar ook nog wat tips toe. Een verademing, zulke tussenpersonen mogen er meer komen."

Alle klantervaringen

« Terug naar nieuwsoverzicht