Legal en General al 9 keer de beste levensverzekeraar

dinsdag, 6 december 2011

De verkiezing tot ‘Beste Levensverzekeraar’ vindt plaats op basis van een onderzoek dat de branche-organisatie Adfiz organiseert. In dit onderzoek geven financieel adviseurs hun mening over de prestaties van verzekeraars in Nederland.

Tijdens de Verzekeringsbranchedag van 29 november 2011 is Legal & General gekozen tot ‘Beste Levensverzekeraar Individueel 2011’.

Zij zijn er trots op dat zij in de afgelopen 10 jaar maar liefst negen maal tot ‘Beste Levensverzekeraar’ zijn uitgeroepen.

Op 3 oktober paste Legal and General haar Lifestyle overlijdensrisicoverzekering aan. De inkomenseis en de vermogenseis kwamen te vervallen. Bijeffect is dat het gemiddelde verzekerde bedrag is gedaald: voor nieuwe polissen ligt dat 35% lager dan voorheen.

Verhoogde keuringsgrenzen Legal & General Lifestyle

Eerder dit jaar verhoogde Legal and General al de keuringsgrenzen voor de overlijdensrisicoverzekering. Dat betekent dat pas vanaf een verzekerd kapitaal van € 750.000 een medische keuring noodzakelijk is.
Bij een verzekerd kapitaal tussen € 250.000 en € 750.000 is een gericht medisch onderzoek voldoende.

Vraag een vrijblijvend premievergelijk goedkoopste overlijdensrisicoverzekeringen (orv), ook netto orv's zonder provisie.

zie ook:

Legal & General Overlijdensrisicoverzekering (orv)
Legal & General Nabestaandenpolis

« Terug naar nieuwsoverzicht