Compagnonsverzekering goedkoop afsluiten

dinsdag, 7 december 2010

Een compagnonsverzekering is een overlijdensrisicoverzekering voor compagnons onderling. Met een compagnonsverzekering kunnen de overblijvende ondernemers het bedrijf voortzetten na overlijden van één van de ondernemers.

Hoe werkt een compagnonsverekering?

De compagnonsverzekering sluiten de samenwerkende ondernemers op elkaars leven. Op deze wijze is de uitkering niet met erfbelasting belast. Bij overlijden van één van de compagnons, volgt er een uitkering aan de overblijvende compagnons.
Met de uitkering kunnen de overblijvende compagnons het aandeel dat de overleden compagnon in het bedrijf had, overnemen van zijn erfgenamen. Hiermee wordt voorkomen dat de liquiditeitspositie van het bedrijf in gevaar komt.

De compagnonsverzekering is een belangrijke overlijdensrisicoverzekering (orv) voor ondernemers.

Ook voor ondernemers die al een compagnonsverzekering hebben, kan een premie vergelijking interessant zijn. De premies van overlijdensrisicoverzekeringen zijn namelijk sterk gedaald in de afgelopen jaren. Daarom kan een goedkopere overlijdensrisicoverzekering als compagnonsverzekering een uitkomst bieden voor besparing


Vraag een vrijblijvend premievergelijk overlijdensrisicoverzekeringen (orv) van alle risicoverzekeringen, ook netto orv's.

« Terug naar nieuwsoverzicht