Wat is het verschil tussen GoedIdee Nabestaandenverzekering en andere orv's

dinsdag, 26 mei 2009

Bij het afsluiten van de GoedIdee Nabestaandenverzekering betaalt u één van de scherpste premies van alle aanbieders in Nederland. Maar daar houdt uw voordeel niet op! Gedurende de looptijd kan het verzekerd bedrag bij een andere verzekeraar worden ondergebracht als zij een lagere premie bieden. U profiteert dus als bestaande klant ook tijdens de looptijd van een dalende prijs (onder hetzelfde contract en zonder nieuwe medische waarborgen).

Uw voordelen op een rij
1. De premie van de GoedIdee Nabestaandenverzekering behoort voor niet-rokers tot de top 3 van de goedkoopste overlijdensrisicoverzekeringspremies in Nederland.
2. U laat uw nabestaanden goed verzorgd achter.
3. Met deze verzekering betaalt u nooit een cent te veel, doordat de premies regelmatig opnieuw worden vergeleken en iedere 5 jaar worden herberekend, zodat indien premieverlaging mogelijk is, dit wordt gewijzigd op de polis zonder dat u enige actie hoeft te ondernemen. (UNIEK).
4. Vooruit of teveel betaalde premie wordt in depot gehouden. Over dit depot wordt een rente vergoed van minimaal 3%. Dit depot wordt ook extra uitgekeerd na eventueel overlijden (UNIEK).
5. Bij voortijdige beëindiging van de verzekering ontvangt u een premierestitutie (UNIEK).
6. Er geldt een korting voor niet-rokers.

Bereken en sluit online uw GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering

« Terug naar nieuwsoverzicht