TAF terminale dekking nog twee weken gratis

woensdag, 14 april 2010

Met de unieke dekking bij Terminale Ziekte(n) die als optie af te sluiten is bij de TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering, beschermt u zich tegen financiële tegenslag bij terminale ziekten.

Mocht u, tijdens de looptijd van de verzekering te maken krijgen met een terminale ziekte, dan keert TAF meteen na vaststelling ervan het gehele verzekerde bedrag uit (met een maximum van € 300.000,-). U bent helemaal vrij om te bepalen hoe dit bedrag wordt besteed. Zo kan er nog tijdens het leven een bedrag naar toekomstige nabestaanden worden overgemaakt. Maar het is ook denkbaar dat u nog uitgebreid wil genieten van het leven door een grote wens in vervulling te laten gaan.

Nog 2 weken....
Deze speciale dekking bieden wij tot 1 mei 2010 (onafhankelijk van de ingangsdatum van de verzekering) gedurende de gehele looptijd gratis aan.

U heeft dus nog 2 weken om gebruik te maken van deze speciale aanbieding en de aanvragen naar ons op te sturen. En 1 mei 2010 is dichterbij dan u denkt.....

Zie ook eerder nieuws

Premie berekenen en offerte goedkoopste TAF overlijdensrisicoverzekering (orv) met korting en ook zonder eenmalige afsluitkosten. Maak zelf de provisie keuze voor de orv van TAF!

* Premie berekenen en offerte TAF overlijdensrisicoverzekering met 5% korting
(geen afsluitkosten, wel korting, uniek)

** Premie berekenen en offerte TAF overlijdensrisicoverzekering met 10% korting
(€ 125,- afsluitkosten, unieke combinatie)

*** Premie berekenen en offerte TAF overlijdensrisicoverzekering met 15% korting
(afsluitkosten € 245,-, laagste in nederland)

« Terug naar nieuwsoverzicht