Goedkoopste overlijdensrisicoverzekering wel of niet de beste

woensdag, 3 februari 2010

Vaak wordt gesteld dat de goedkoopste overlijdensrisicoverzekering (ORV) ook de beste is. Dit is te simpel gesteld. Veel goedkope overlijdensrisicoverzekeringen behoren inderdaad wél tot de beste risicoverzekeringen en dan klopt het, dat de goedkoopste overlijdensrisicoverzekering inderdaad de beste is.

De goedkoopste risicoverzekering is echter niet altijd de beste risicoverzekering, let op de voorwaarden!

Dit geldt ook voor de meeste andere verzekeringen, omdat men altijd met voorwaarden te maken heeft, ook voor de overlijdensrisicoverzekering.

Belangrijkste vragen: En-bloc clausule overlijdensrisicoverzekering (orv) aanwezig ja of nee? ofwel, is uw premie wel gegarandeerd tijdens de looptijd? Of is er verlaagde dekking voor gevaarlijke beroepen, piloten of militairen in de voorwaarden van de risicoverzekering opgenomen?

Het is dus belangrijk de goedkoopste overlijdensrisicoverzekering te vinden met de beste voorwaarden en dit kan alleen door de verschillende premies en voorwaarden van de beste en goedkoopste ORV's met elkaar de vergelijken.

Kies de goedkoopste en beste risicoverzekering na een premie en voorwaarden vergelijk van alle overlijdensrisicoverzekeringen met de beste voorwaarden, ook provisieloos (= netto premie orv).

« Terug naar nieuwsoverzicht