iPod Shuffle Actie overlijdensrisicoverzekering Delta Lloyd

dinsdag, 8 december 2009

Vanaf 1 december 2009 tot en met 31 december 2009 geeft Delta Lloyd Verzekeringen N.V. (hierna ook te noemen: “Delta Lloyd”) in verband met een actiecampagne voor de Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering geeft Delta Lloyd aan verzekeringnemers een Apple iPod Shuffle kado, zolang de voorraad strekt. Indien u bij Delta Lloyd in de maand december 2009 een Delta Lloyd Overlijdens-risicoverzekering heeft gesloten, heeft u recht op een Apple iPod Shuffle. Daarvoor dient de aanvraag van de Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering door Delta Lloyd conform onderstaande voorwaarden geaccepteerd te worden.

Actievoorwaarden
1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering (orv) voortkomend uit de campagne van 1 december 2009 t/m 31 december 2009 (verder te noemen: de “actie”) van Delta Lloyd Verzekeringen NV., gevestigd aan de Spaklerweg 4, 1096 BA te Amsterdam.

2. De actie is geldig van 1 december 2009 t/m 31 december 2009. Binnen deze periode dient de aanvraag voor een Delta Lloyd Overlijdenrisicoverzekering door Delta Lloyd te zijn ontvangen en binnen twee maanden door Delta Lloyd te zijn geaccepteerd. De ingangsdatum van de Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering dient te liggen binnen twee maanden na de datum van ondertekening van het aanvraagformulier.

3. De actie is niet van toepassing op bestaande Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekeringen die worden overgesloten of bestaande polissen die worden gewijzigd.

4. De actie is niet van toepassing op aanvragen Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekeringen die ondertekend zijn vóór 1 december 2009.

5. Medewerkers van de Delta Lloyd Groep zijn uitgesloten van de actie; bij een aanvraag van een Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering voor medewerkers van Delta Lloyd Groep wordt geen Apple iPod Shuffle weggegeven.

6. De gratis Apple iPod Shuffle is niet inwisselbaar voor contanten of andere diensten met een vergelijkbare waarde.

7. Bij opzegging van de verzekeringsovereenkomst binnen 30 dagen na ontvangst van de polis, door de verzekeringsnemer, is deze actie niet geldig.

8. Deze actievoorwaarden zijn slechts geldig zolang de bij Delta Lloyd voorhande zijnde voorraad Apple iPod Shuffles strekt.

9. De iPod shuffle wordt uiterlijk binnen twee weken na opmaak van de polis rechtstreeks door Delta Lloyd verstuurd aan de verzekeringnemer.

10. Aan deelname aan deze actie zijn geen kosten verbonden.

11. Delta Lloyd is niet aansprakelijk voor door de deelnemer geleden verlies of schade, die voortvloeit uit of verband houdt met het deelnemen aan de actie.

12. Delta Lloyd behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden te allen tijde op enige wijze te wijzigen, aan te vullen of stop te zetten zonder daarvan nadere aankondiging te doen. Deelnemers kunnen te allen tijde de actuele voorwaarden op de actiesite opvragen.

13. Klachten over deze actie kunnen kenbaar worden gemaakt aan: Delta Lloyd Verzekeringen NV, Afdeling Distributiemarketing B549, Spaklerweg 4, 1096 BA Amsterdam.

Vraag daarom hier direct uw premievergelijk aan en maak kans op een iPod Shuffle als u kiest voor een goedkope overlijdensrisicoverzekering van Delta Lloyd.

Lees ook:
Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering (orv)

« Terug naar nieuwsoverzicht