GENERALI XMoment overlijdensrisicoverzekering (orv)

xmoment

De XMoment overlijdensrisicoverzekering (ook Xtensive genoemd) is een overlijdensrisicoverzekering die in samenwerking met Generali Verzekeringsgroep onder exclusief label wordt aangeboden.

De Generali XMOMENT overlijdensrisicoverzekering kunt u ook afsluiten zonder afsluitprovisie! Bespaar direct premie, neem contact met ons op.

Generali verzekeringsgroep is een zelfstandige en solide financiële dienstverlener. Het toonaangevende concern, sinds het ontstaan in 1831 uitgegroeid tot één van de grootste financiële multinationals in de wereld, behoort tot de top drie van verzekeraars in Europa. Generali heeft een zeer sterke financiële positie, waar solvabiliteit, stabiliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Eén op de vier Europeanen blijkt ten minste één verzekering bij de Generali Group ondergebracht te hebben.

De Generali XMOMENT levensverzekering voldoet aan vele voorwaarden en kent een zeer scherpe lage premie. Volgens de Consumentenbond zelfs de laagste premie voor risicoverzekeringen, dit blijkt uit diverse vergelijkingen (bron: Consument Geldgids september 2008 ).

De XMoment overlijdensrisicoverzekering is gebaseerd op de uiterst scherpe premie van de Generali Ondernemers Overlijdensrisicoverzekering (ORV) en onder nu beschikbaar voor particulieren.

Highlights van de Generali XMOMENT overlijdensrisicoverzekering:

* géén en-bloc clausule
* zeer lage standaard risicopremie
* maximale eindleeftijd 75 jaar
* af te sluiten als 'netto orv' zonder provisie
* ook aangeboden onder naam Xtensive
* standaard 6 maanden voorlopige dekking tot 200.000,-
* binnen 1 dag een dekkingsbevestiging bij 'schone' gezondheidsverklaringen
* binnen 15 dagen beoordeling bij aanvullende gezondheidsvragen
* doorlopende verzekeringsprovisie slechts 5%
* Géén en-bloc clausule
* 10% extra korting mogelijk

Lees ook
XMOMENT overlijdensrisicoverzekering voorwaarden
Keuringsgrens Generali XMoment

Vraag een vrijblijvend premievergelijk overlijdensrisicoverzekeringen (orv) van alle risicoverzekeringen.