Univé overlijdensrisicoverzekering (orv)

unive

Univé is een coöperatieve vereniging die zonder winstoogmerk werkt en tot één van de grootste verzekeraars van Nederland behoort.

De overlijdensrisicoverzekering van Univé
Het zogenoemde Nabestaanden Plan van Univé is een overlijdensrisicoverzekering waarmee u zich tegen de financiële gevolgen van een overlijden in kunt dekken.

De belangrijkste kenmerken van de overlijdensrisicoverzekering van Univé:
* voor één of twee personen af te sluiten,
* de verzekering kan worden aangevuld (keuze uit 3 aanvullingen),
* niet-rokers krijgen korting
* afstembaar op de persoonlijke situatie
* premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid is mogelijk

Het Nabestaanden Plan van Univé kan worden uitgebreid met aanvullende verzekeringen.
* de overlijdensrisicoverzekering kan aan uw hypotheek worden gekoppeld, zodat de uitkering na een overlijden gebruikt kan worden om de hypotheek (gedeeltelijk) af te lossen. Met deze constructie kan de premie vaak nog verlaagd worden.
* men kan zich verzekeren voor premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid: er hoeft dan geen premie te worden betaald als de verzekerde voor 80% of meer arbeidsongeschikt raakt. Bij een arbeidsongeschiktheid tussen 45% en 80% gaat de premie met 50% omlaag.
* men kan zich verzekeren voor het overlijdensrisico van kinderen: de verzekering keert uit als het kind (biologisch, stief-, pleeg- of adoptiekind) vóór het 18e jaar komt te overlijden.

Vraag een vrijblijvend premievergelijk overlijdensrisicoverzekeringen (orv) van alle risicoverzekeringen, ook netto orv's zonder provisie in de premie mogelijk.

LET OP: een overlijdensrisicoverzekering zonder provisie is niet per sé de goedkoopste risicoverzekering!